Total Posts:6|Showing Posts:1-6
Jump to topic:

Puctuation errors in debate.org

sdavio
Posts: 1,936
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/29/2014 10:18:09 PM
Posted: 3 years ago
I like to write my posts / arguments in a separate text-editor then paste them into the debate thing, but every time I do so then press 'Review', it causes a lot of errors. Currently, all the single quotes (') turn into double quotes (") (eg, 'didn't' turns into 'didn"t') and then when I click edit to fix them I lose all the codes for bold / italics etc. I'm going insane because there's no way to stop it without going through and editing the whole thing. Has anyone else had this issue? Is there a way to avoid it?
be humble
SeventhProfessor
Posts: 5,746
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/29/2014 10:23:41 PM
Posted: 3 years ago
At 1/29/2014 10:18:09 PM, sdavio wrote:
I like to write my posts / arguments in a separate text-editor then paste them into the debate thing, but every time I do so then press 'Review', it causes a lot of errors. Currently, all the single quotes (') turn into double quotes (") (eg, 'didn't' turns into 'didn"t') and then when I click edit to fix them I lose all the codes for bold / italics etc. I'm going insane because there's no way to stop it without going through and editing the whole thing. Has anyone else had this issue? Is there a way to avoid it?

http://www.debate.org...
Stooge the Worst

#UnbanTheMadman

#StandWithBossy

#BetOnThett

"bossy r u like 85 years old and have lost ur mind"
~mysteriouscrystals

"I've honestly never seen seventh post anything that wasn't completely idiotic in a trying-to-be-funny way."
~F-16

"SeventhProfessor is actually a surprisingly good poster."
~Devilry

https://docs.google.com...
TUF
Posts: 22,869
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/30/2014 7:53:20 AM
Posted: 3 years ago
At 1/29/2014 10:18:09 PM, sdavio wrote:
I like to write my posts / arguments in a separate text-editor then paste them into the debate thing, but every time I do so then press 'Review', it causes a lot of errors. Currently, all the single quotes (') turn into double quotes (") (eg, 'didn't' turns into 'didn"t') and then when I click edit to fix them I lose all the codes for bold / italics etc. I'm going insane because there's no way to stop it without going through and editing the whole thing. Has anyone else had this issue? Is there a way to avoid it?

I have this issue all the time, and yes it is aggrivating. I haven't tested it yet, but try alternating pasting the text between rich text and normal text to see if it makes a difference.
We all go a little mad sometimes.
sdavio
Posts: 1,936
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/30/2014 7:58:23 AM
Posted: 3 years ago
At 1/30/2014 7:53:20 AM, TUF wrote:
At 1/29/2014 10:18:09 PM, sdavio wrote:
I like to write my posts / arguments in a separate text-editor then paste them into the debate thing, but every time I do so then press 'Review', it causes a lot of errors. Currently, all the single quotes (') turn into double quotes (") (eg, 'didn't' turns into 'didn"t') and then when I click edit to fix them I lose all the codes for bold / italics etc. I'm going insane because there's no way to stop it without going through and editing the whole thing. Has anyone else had this issue? Is there a way to avoid it?

I have this issue all the time, and yes it is aggrivating. I haven't tested it yet, but try alternating pasting the text between rich text and normal text to see if it makes a difference.

I already fixed it by just editing it, but thanks, I'll try that next time it happens.
be humble
Subutai
Posts: 4,109
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/30/2014 8:36:58 AM
Posted: 3 years ago
At 1/29/2014 10:18:09 PM, sdavio wrote:
I like to write my posts / arguments in a separate text-editor then paste them into the debate thing, but every time I do so then press 'Review', it causes a lot of errors. Currently, all the single quotes (') turn into double quotes (") (eg, 'didn't' turns into 'didn"t') and then when I click edit to fix them I lose all the codes for bold / italics etc. I'm going insane because there's no way to stop it without going through and editing the whole thing. Has anyone else had this issue? Is there a way to avoid it?

There are a number of punctuations that are apparently not recognized by this site's normal text. It will generally work if you use rich text because that allows you to use other characters and punctuation. Posting from a separate text-editor always causes me problems, so it's nothing new.
Lying on the hill, crawling over the windowsill into your living room, they stare out, glass-eyed aimless heads, bodies torn by vultures. You are the man whose hands are rank with the smell of death. - Peter Hammill, "The Emperor in His War Room"
bladerunner060
Posts: 7,126
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/30/2014 10:59:33 AM
Posted: 3 years ago
Ctrl+Shift+V

Or just use a text editor like Notepad (or, in my case, GEdit instead of a word processing program?
Assistant moderator to airmax1227. PM me with any questions or concerns!