Total Posts:3|Showing Posts:1-3
Jump to topic:

Footnotes not working :/

Bhudanaboy
Posts: 1
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/7/2015 8:54:44 PM
Posted: 1 year ago
Hey everyone I'm pretty new here.

When I try to post websites in my footnotes it becomes a clickable link, and then when i try to write anything after it it stays in link form, even if there are spaces in between the link and where I'm trying to write.

I think this is a good description, but let me know if you need more info, and thanks for you help in advance :)
Beginner
Posts: 4,292
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/7/2015 9:47:33 PM
Posted: 1 year ago
Press space immediately after linking the footnote and keep typing?

Or:
1)[non-hyperlinked text] + 3)[c/p your hyperlinked text] + 2)[non-hyperlinked text]

^If all else fails, do that then continue typing at the end. To be safe you could always insert [space] + [non-hyperlink'd text] and then c/p your hyperlink before it.
Senpai has noticed you.
Ragnar
Posts: 1,658
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
1/8/2015 12:21:13 AM
Posted: 1 year ago
The error should fix itself when you go into preview then back.

Oh and on links, it's best to have them be the end of a line, otherwise they might try to include the space after in the link, breaking it.
Unofficial DDO Guide: http://goo.gl...
(It's probably the best help resource here, other than talking to people...)

Voting Standards: https://goo.gl...

And please disable Smart-Quotes: https://goo.gl...