Total Posts:6|Showing Posts:1-6
Jump to topic:

Unresponsive buttons

zcorpio11
Posts: 2
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
9/6/2015 3:01:12 AM
Posted: 1 year ago
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.
TBR
Posts: 9,991
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
9/6/2015 3:13:59 AM
Posted: 1 year ago
At 9/6/2015 3:01:12 AM, zcorpio11 wrote:
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.

It is very slow at this moment (last several weeks). They are registering, but the lag is about 30sec.
zcorpio11
Posts: 2
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
9/6/2015 7:20:35 AM
Posted: 1 year ago
At 9/6/2015 3:13:59 AM, TBR wrote:
At 9/6/2015 3:01:12 AM, zcorpio11 wrote:
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.

It is very slow at this moment (last several weeks). They are registering, but the lag is about 30sec.

I literally sat there and mashed on the button, waited, mashed on the button, waited, swtiched to a different topic, repeat.
Leugen9001
Posts: 495
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
9/6/2015 11:54:55 AM
Posted: 1 year ago
At 9/6/2015 7:20:35 AM, zcorpio11 wrote:
At 9/6/2015 3:13:59 AM, TBR wrote:
At 9/6/2015 3:01:12 AM, zcorpio11 wrote:
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.

It is very slow at this moment (last several weeks). They are registering, but the lag is about 30sec.

I literally sat there and mashed on the button, waited, mashed on the button, waited, swtiched to a different topic, repeat.

It might be because you have an advertisement blocking extension on your web browser. Try whitelisting debate.org with the adblocker and using the polls again.
:) nac
TBR
Posts: 9,991
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
9/6/2015 3:57:22 PM
Posted: 1 year ago
At 9/6/2015 7:20:35 AM, zcorpio11 wrote:
At 9/6/2015 3:13:59 AM, TBR wrote:
At 9/6/2015 3:01:12 AM, zcorpio11 wrote:
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.

It is very slow at this moment (last several weeks). They are registering, but the lag is about 30sec.

I literally sat there and mashed on the button, waited, mashed on the button, waited, swtiched to a different topic, repeat.

The site it notoriously buggy. Try the adblocker advise above. Try another browser. They may just happen to "fix" the issue somewhere along the way.
Tritan
Posts: 1
Add as Friend
Challenge to a Debate
Send a Message
2/16/2017 1:30:11 AM
Posted: 6 months ago
At 9/6/2015 11:54:55 AM, Leugen9001 wrote:
At 9/6/2015 7:20:35 AM, zcorpio11 wrote:
At 9/6/2015 3:13:59 AM, TBR wrote:
At 9/6/2015 3:01:12 AM, zcorpio11 wrote:
Other than the "Big Issues" section, every other poll I can't click the Yes or No buttons. All I get is "ja<x>vascript:void(0);" down in the left hand corner.

It is very slow at this moment (last several weeks). They are registering, but the lag is about 30sec.

I literally sat there and mashed on the button, waited, mashed on the button, waited, swtiched to a different topic, repeat.

It might be because you have an advertisement blocking extension on your web browser. Try whitelisting debate.org with the adblocker and using the polls again.
THANKS!
That was the issue I was having as well and now it's solved!
Appreciate the suggestion mate!